Srijeda, 7. lipnja 2023

Weather icon

Vrijeme danas

22 C°

Pobjednička pjesma

Feminnem i Alejuandro Buendija genijalnim spotom opisali karikaturu današnjeg društva

Autor:

22.03.2023. 13:04
Feminnem i Alejuandro Buendija genijalnim spotom opisali karikaturu današnjeg društva

Foto: PR

"Trending" je odnijela pobjedu na jubilarnom, 70. Zagrebačkom festivaluDa su Feminnem i Alejuandro Buendija dobitna kombinacija znalo se na prvo slušanje pjesme “Trending”, a prije nekoliko dana potvrdu su dobili pobjedom na jubilarnom, 70. Zagrebačkom festivalu.Pobjednička pjesma sada je dobila i pripadajući spot u režiji Sandre Mihaljević. VFX za spot je radio Aleksandar Rapaić.
“Spot je karikatura današnjeg društva u kojem se apsolutno i same pronalazimo. Na šaljiv način, kao i pjesma, prikazuje mane društvenih mreža. Dragog Sašu upoznale smo na dan snimanja spota, što samo govori kako nam je trebalo malo vremena da se ufuramo u uloge svi skupa, a to funkcionira tako lako samo kad su ljudi jednostavni i istog cilja”, poručuju Feminemke.


Rekvizita u spotu nije im nedostajalo, a djevojke ne skrivaju da im je ovo bilo jedno od zabavnijih snimanja. Pogotovo iz razloga što su rekvizite na kraju jele i pile. Atelier Monet i Ivan Pervan zaslužni su za njihove frizure u spotu, za šminku zahvaljuju Žani Kožul, a styling potpisuju ELFS i Valentina Dragšić.


Foto: Sandra Mihaljević


Pamela Ramljak, Neda Parmać, Nika Antolos i Saša Antić potpisnici su pjesme koja je prije nekoliko dana oduševila sve u zagrebačkom HoB-u.


“To je pjesma za koju smo nas tri napisale i tekst i glazbu, a onda se Saša savršeno uklopio sa svojim tekstom iz muške perspektive. Ne možemo bit ponosnije!”, kažu. Alejuandro Buendija je dodao: “Pjesmu su cure napravile u jednu večer, a ja kad sam ju čuo, u sat vremena sam napisao svoj dio. Ključno je pronaći lik u pjesmi, onda se tekst sam napiše. Bitno je da je neka predstava!”.


Pjesma “Trending” već je neko vrijeme u vrhu top lista radijskog etera, a uz singlove “Ima li nas sutra” i “Zajedno” obilježava novu eru grupe Feminnem i njihovo osvajanje glazbene scene, stoji u priopćenju Cepelin Media.