Srijeda, 27. rujna 2023

Weather icon

Vrijeme danas

25 C°

VELIKI IZBOR

Donosimo vam najgledanije serije čije nove sezone dolaze na Netflix u 2023.

Autor: Marija Orešković

06.01.2023. 16:09
Donosimo vam najgledanije serije čije nove sezone dolaze na Netflix u 2023.

Foto: iStockIzraz »Netflix and chill« postao je način uživanja nove generacije, to je svojstveno povlačenje u udobnost svoga doma i gledanje serija i filmova na streaming servisu, a Netflix nudi stotine zanimljivih naslova. U moru filmova i serija koje se nude, ponekad je teško odlučiti koji ćete pogledati, stoga je dobro znati koje su to serije najgledanije.


Netflix nudi upravo tu mogućnost, a mi donosimo popis najgledanijih serija Netflixa koje će dobiti svoje nastavke ove godine.


Berlin


Berlin je spin-off jedne od zasigurno najpopularnijih serija, Casa de papel (Money Heist). Spomenuta serija doživjela je ogroman uspjeh, a ovaj perquel originala prati lik Andrésa de Fonollosa, kradljivca koji je nadimak dobio po njemačkoj metropoli. Iako točan datum izlaska serije još uvijek nije poznat, sigurno je da izlazi tijekom godine.


Bridgerton
Riječ je o veoma popularnoj seriji koja prati život osebujnog plemstva Bridgerton te njihove životne uspjehe i nedaće. U trećoj sezoni prikazati će se događanja iz knjige Romancing Mister Bridgerton, kao i u prethodnim sezonama, priča je većinski usmjerena na dva lika svake sezone, ovoga puta to je odnos Colina i Penelope.


You


Ova serija bavi se aktualnim problemima s kojima se ljudi svakodnevno susreću, a ni ne vide to kao problem. U novoj sezoni upoznat ćemo se s profesorom Johnatanom Mooreom, u pitanju je novi pseudonim pod kojim se skriva Joe Goldberg. Četvrta, odnosno najnovija sezona serije You izlazi 9. veljače.


Ginny and Georgia


U seriji Ginny and Georgia prati se odnos majke i kćeri koji je poljuljan mračnim tajnama iz prošlosti. Nova sezona ove serije stigla nam je već 5. siječnja.