Srijeda, 4. listopada 2023

Weather icon

Vrijeme danas

26 C°

Stefani Matašin i Stipe Ninčević Miss i Mister maturanata

Autor: Katarina Belić

02.05.2010. 22:00
Stefani Matašin i Stipe Ninčević Miss i Mister maturanata

Foto: Sebastian GOVORČINNakon četiri godine provedene u školskim klupama, zajedničkog druženja i učenja maturanti Gimnazije Jurja Barakovića okupili su se pred Arsenalom kako bi proslavili jednu fazu svog života.
U društvu svojih prijatelja, profesora i novoga ravnatelja Ranka Artukovića, svi su se još jednom prisjetili zgoda i nezgoda koje su zajedno proživjeli i koje će zasigurno dugo pamtiti.
– Rijetko se viđa ovoliko mladosti i energije na jednom mjestu. Večeras smo svi radosni ali i pomalo tužni. Ovo je za njih kraj jednog razdoblja u životu i početak novoga. Na tomu putu svi im želimo da budu puni znanja, ljubavi, mudrosti te da vjeruju u sebe i nikada ne odustaju od svojih ciljeva, poručio je u uvodnom govoru ravnatelj Artuković.
Ugodnu atmosferu i svečan ambijent dodatno su začinili veseli ritmovi poznatog zadarskog sastava Modus. Osim Modusa, maturante je zabavljao i školski bend koji se okupio specijalno za tu prigodu.
U izboru za Miss i Mistera za najljepše maturante generacije izabrani su Stefani Matašin i Stipe Ninčević, dok je ponosna vlasnica najljepše haljine bila Tea Strika.
Kako bi svečana noć što duže potrajala maturanti su nakon Arsenala nastavili sa slavljem sve do ranog jutra, jer kako su i sami rekli, najluđa noć se proslavlja samo jednom u životu.