Srijeda, 4. listopada 2023

Weather icon

Vrijeme danas

26 C°

Marušići odlučili da će ipak završiti plan

Autor: Anamarija Bilan

11.03.2013. 23:00
Marušići odlučili da će ipak završiti plan

Foto: Marin GOSPIĆTijekom trajanja javnog uvida imali smo zapisano nekoliko primjedbi, ali točan broj ne znamo jer građani još uvijek mogu poslati primjedbu, komentar, prijedlog i slično poštom i to u roku osam dana od završetka javnog uvida, tako da ćemo točan broj primjedbi znati tek tada, rekao je Matko Segarić


Jučerašnjim danom završio je javni uvid u prijedlog prostornog plana uređenja Karme, tijekom kojega su svi zainteresirani građani mogli u prizemlju zgrade gradske uprave pogledati plan te dati svoju primjedbu, prijedlog ili slično. Građani su, također svoje primjedbe mogli poslati i poštom, a to mogu učiniti i u roku osam dana od završetka javnog uvida.
 – Tijekom trajanja javnog uvida imali smo zapisano nekoliko primjedbi, ali točan broj ne znamo jer građani još uvijek mogu poslati primjedbu, komentar, prijedlog i slično poštom i to u roku osam dan od završetka javnog uvida, tako da ćemo točan broj primjedbi znati tek tada, rekao je Matko Segarić, pročelnik Upravnog odjela za graditeljstvo i zaštitu okoliša.
Pero Marušić, jedan od autora prijedloga plana, objasnio nam je da će ipak dovršiti radove na planu, iako su rekli da to neće učiniti. Podsjetimo, na javnoj raspravi na kojoj je predstavljen prijedlog plana, njemu i njegovu ocu Pavlu bile su prijetnje, nakon čega su Marušići rekli da više neće surađivati u izradi plana.
– Odlučili smo da ćemo ipak završiti plan, ali ističemo da ne želimo da se ponovi ona situacija s javne rasprave, istaknuo je Pero Marušić objasnivši kako će ovih dana dobiti stenogram s rasprave s pitanjima i primjedbama na koja moraju pismeno odgovoriti.