Nedjelja, 28. svibnja 2023

Weather icon

Vrijeme danas

22 C°

Iva Kokić i Ivan Budan miss i mister večeri

Autor: Katarina Belić

23.05.2010. 22:00
Iva Kokić i Ivan Budan miss i mister večeri

Foto: Filip BRALABudući hotelijersko-turistički tehničari, turističko-hotelijerski komercijalisti, kuhari i konobari iz Hotelijersko-turističke i ugostiteljske škole u Zadru u petak su proslavili svoju najluđu i najljepšu noć koju će zasigurno dugo pamtiti. Nakon odrađenih formalnosti i uvodne riječi ravnateljice škole Jadranke Brkić-Vejmelke, kao i prvog svečanog plesa, maturalna večer je napokon mogla započeti.
Svečanost se održala u Arsenalu čije se osoblje, osim za ugodnu atmosferu i svečan ambijent, pobrinulo i za dobru spizu kao i zabavu uz domaće i strane hitove poznatog sastava Rockatansky bend.
Bogata lutrija nije izostala ni ove godine, a najsretniji maturant je osvojio putovanje u Španjolsku, dok su se ostali morali zadovoljiti ulaznicama za Nacionalni park Paklenica ili pak odlaskom na tretman u wellness centar.
U izboru za miss i mistera, lenta za najljepšu maturanticu pripala je Ivi Kokić, a za najljepšeg maturanta proglašen je Ivan Budan. Najbolji plesni par bili su Martin Klap i Ivana Tičić. Najljepše odjevena maturantica je bila Ines Kustić, dok je najbolje odijelo nosio Toni Milin. Nakon Arsenala maturanti su nastavili sa slavljem do ranih jutarnjih sati u jednom od noćnih klubova.