Srijeda, 7. lipnja 2023

Weather icon

Vrijeme danas

26 C°

stanje na cestama

HAK: Mokri i skliski kolnici ponegdje usporavaju promet

Autor: Hina

05.03.2023. 10:33
HAK: Mokri i skliski kolnici ponegdje usporavaju promet

Foto: PIXSELLKolnici su mjestimice vlažni i skliski, a povremena usporavanja moguća su na dionicama gdje traju radovi, poručuju u nedjelju iz Hrvatskog autokluba (HAK) te vozače pozivaju da brzinu i način vožnje prilagode uvjetima na cestama i na put ne kreću bez zimske opreme.


Zbog radova na mostu dr. Franje Tuđmana kod Dubrovnika do 18 sati za sav promet zatvorena je DC420 od raskrižja Sustjepan do kružnog toka u Gružu. Obilazak je DC8-ulica Pera Bakića te ostalim gradskim prometnicama.


Povodom biciklističke utrke Istrian Spring Trophies od 9 do 12 sati te od 13,30 do 17,30 vozit će se uz posebnu regulaciju prometa na području Tara (Poreč- Varvari-Vranići- Tar-Labinci-Kukci-Vranići-Tar).
Do 8.ožujka, zbog snimanja filma, promet se tijekom dana povremeno zaustavlja na Jadranskoj magistrali (DC8) na predjelu Sv. Jurja, tunela Lukovo, Donje Klade i na županijskoj cesti ŽC5126 Sv.Juraj- Krasno.


Od 10,30 do 13 sati zbog atletske utrke Holjevka VIII u Zagrebu će biti prekinut promet: Ulicom Hrvatske bratske zajednice, Mostom slobode, Avenijom Većeslava Holjevca (od Mosta slobode do Avenije Dubrovnik), Antallovom ulicom (istočnije od „Zagrebačkog velesajma“) i Ulicom Damira Tomljanovića Gavrana (od Bušićeve ulice do Avenije Većeslava Holjevca).


Zbog zimskih uvjeta zabranjen je promet za kamione s prikolicama i tegljače s poluprikolicama, a za ostala vozila obvezna je zimska oprema na pojedinim cestama u Lici.