Subota, 9. prosinca 2023

Weather icon

Vrijeme danas

12 C°

STANJE U PROMETU

HAK: Između Karlovca i Bosiljeva prema moru u koloni, povremeno zastoji

Autor: Hina

30.07.2023. 08:30
HAK: Između Karlovca i Bosiljeva prema moru u koloni, povremeno zastoji

Foto: Arhiva ZLNa auto-cesti A1 Zagreb-Ploče-Karamatići, između čvorova Karlovac i Bosiljevo II usporeno se vozi u koloni u pokretu s povremenim kraćim zastojima u smjeru mora, povećana je gustoća prometa između naplate Lučko i tunela Sveti Rok u smjeru mora. Do usporavanja u prometu dolazi na prilazima odmorišta, i pred naplatnim postajama. Na auto-cesti A3 Bregana-Lipovac, uključujući i zagrebačku obilaznicu, pojačan je promet iz smjera čvorova Zagreb zapad i Buzin prema naplati Lučko, iz smjera Buzina kolona je oko tri, a iz smjera Zagreb zapad, oko jedan kilometar.


Kolona osobnih i teretnih vozila ispred naplatne postaje Lipovac u smjeru Lipovca duga je oko jedan kilometar. Kolnici su mokri i skliski na cestama u Istri i priobalju, središnjoj i sjeverozapadnoj Hrvatskoj, Slavoniji, Lici i Gorskom kotaru. Vozačima savjetujemo da prilagode brzinu i način vožnje uvjetima na cestama te održavaju sigurnosni razmak između vozila, poručili su u nedjelju ujutro iz Hrvatskog autokluba (HAK).


Pojačan je promet osobnih vozila na graničnim prijelazima s Bosnom i Hercegovinom, Crnom Gorom i Srbijom osobito na izlasku iz Hrvatske. U prekidu je trajektna linija Ploče-Trpanj.


Foto: Arhiva ZL